Mik a "titkai" a sikeres forgalmi vizsgának?
Jövőhéten fogok menni első alkalommal vizsgázni forgalmi vezetésből, de még mindig egy kicsit "tartok" attól, hogy nem fog sikerülni, pedig már elég régóta húzom a jogsi csinálását és örülnék, ha mostmár sikerülne végre "pontot" tenni erre! Akinek már van jogsija, az tudna nekem segíteni vagy ellátni pár jótanáccsal hogy miket csináljak és mikre figyeljek majd a forgalmi vizsga során, hogy elsőre sikerüljön 10 hibaponton belül átmennem?
És mik azok, amitől "azonnal" meglehet bukni?
Kényelmes, lezser, de nem hivalkodó öltözék.... az öltöny nem az, és százból talán egy tanuló vizsgázik öltönyben.
Nálad is felmerül az a sláger kérdés, hogy az oktatóddal nem szoktatok beszélgetni?
Olyanokat kérdezel, amit az oktatóddal kellene kitárgyalni, ő ismeri a vizsgabiztosokat, az ottani trendeket. A vizsgabiztos személye cdak a vizsga napján lesz ismert, azért is ajánlott a vizsga előtt vezetni egy órát, mert akkor az oktató már tudja ki lesz a vizsgabiztos, tud adni néhány hasznos tanácsot rá vonatkozólag is (rendes, szigorú, mire kell különösen figyelni nála, merre szeret kitérőket tenni, stb)
Én nyáron vizsgáztam, de hosszúnadrágban voltam.
Tükrökbe ne csak belenézz, hanem lássa is, hogy oda fordítod picit a fejed, rendszeresen nézegesd a tükröket. Gyalogosokra figyelj oda, próbálj nem izgulni, gk ellenőrzést ne cseszd el az elején :D( https://www.youtube.com/watch?v=ZeNAy5DJ5hQ )
itt van még pár tipp, nekem ez a videó segített( https://www.youtube.com/watch?v=bvbbCwshB2o )
+ vizsga előtt hallgattam a kedvenc zenéimet, hamar elindultam, hogy tudjak még relaxálni a vizsga előtt(de persze pont ilyenkor kötött belém egy cigánygyerek :D xD)
Elsőre átmentem egyébként, a vb és az oktató is jófej volt, beszélgettek végig, látta, hogy jól kezelem az autót, odafigyelek, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!