Utánfutó kérdések: Mennyire káros a motorra? (használtautó vásárlásnál pl szabade venni horgosat? ) Kamion kontra utánfutó autópályán?
A kérdés első része érthető.
A második:
Ugye 80km/h a megengedett vontatási sebesség.
Kamionok gps szerint 90re állnak be.
Akkor mit csináljak? Még nincs futóm. De lehet vele tartani a GPS szerinti 100at? 90et?
Egyszerűen a lélek nem vinne rá, hogy szegény embert feltartsam, mert neki ez a munkája.
Azért kérdezem, hogx ezért nem büntetnek?
Vagy ez hogy van?
Valamint, ha nincs forgalomban a futóm, akkor azért mennyit kaphatok?
ugye viccelsz? használt autó vásárlásakor, még ha zsíros, vagy fényes is az utánfutó, akkor sem tudod, menyit vontattak vele. lehet hogy a százezer futott kilométerből csak kétezren vontattak, de azt duplán megpakolt utánfutóval(mint én is, amikor építkeztem)..
Ha az autópályán közlekedsz, majd úgyis észreveszed, hogy tol a kamionos, pedig csak negyven tonnával fut..de siet. Akkor vagy padlóig taposod, vagy elengeded, és jól bemutatsz neki, esetleg felírod a rendszámát, és jelented.
Persze ez attól függ, hogy hány lovas a vontatód. 60 Le kevéske..
Vagyis?
Akkor hülyeség hogy ennyitöl kifekezik a motor?
Sx4 1.6 ddis vagy 1.5 az alany
Vagy én írtam le ioyen hülyén vagy te értetted félre.
A második résznek az a lényege, hogy én mehetek-3 többel mint 80 anélkül hogy megbüntetnek, vagy a futó kiszáll alólam oldalra?
Nem akarom feltartani, ez a helyzet. Az autó biztos hogy menne többel is, mivel a futó max súlya 500kg lesz kb(nem fér be az autóba amit vinni akarok)
2. Az egy agyament hülye!!!
Mi az hogy bemutatsz és felirod a rendszámát??
Egyébként 90-et te is tudsz menni vele, ha nem birja akkor elengeded és megvan oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!