700 cm2 egyhengeres kétütemű crossmotor . Véleményed?
2010. jún. 24. 21:31
1/23 anonim válasza:
ez csak 250 kobcenti szerintem....
2/23 anonim válasza:
ilyen nem létezhet...alapból ránézésre a motor kb gyerekmotor...méretre...ha van is ilyen,az iszonyat drága...valami hillclimber lehet...azt pályázni úgy sem fogod tudni használni...meg alapból...már egy 250es is szinte sok pályára...persze két ütem...ha annyira meg akarsz halni a pályán,500-as CR...ezt nem bírom elképzelni.biztos van,de ez sok...mezei ember számára kihasználhatatlan.am miért kérdezted??
3/23 anonim válasza:
A képen lévő 50-125 ccmes lehet!
4/23 anonim válasza:
hát ha ez 700ccm akkor lenyelek egy vonatot. :D
5/23 anonim válasza:
700 négyzetcentiméter? Jó kicsi... :-)
No, de viccet félretéve: ez egy 250-es, kétütemű Maico krosszmotor. 700-as, egyhengeres kétütemű motor nem létezik, nem is lenne sok értelme. A kétüteműek hektikus nyomatékgörbéje miatt az már csak hanyattesésre lenne jó, ráadásul az áramlástanra erősen támaszkodó kétüteműek esetén nem szerencsés ilyen nagy űrtartalmú hengereket építeni. Nem mellékesen a motor hengere elég kicsi ahhoz, hogy ez tényleg 700-as legyen...
Egyébként pedig nem tudom, mi értelme lenne egy 700-as krosszgépnek. A FIM jelenlegi szabályzata értelmében a legnagyobb kétütemű krosszgép 500-as lehet (MX3) és szerintem egyik gyár sem fog saját szórakozására olyan motort fejleszteni, amivel nem lehet versenyezni.
6/23 A kérdező kommentje:
Könyörgöm írjátok már be gogléba hogy maico 685 , ATK 700 . Létezik egyhengeres 700 as , a képen levő gép is az . Sok okostojás , utánanézés szó meg ismeretlen .
2010. jún. 24. 23:23
7/23 A kérdező kommentje:
Ja a első kép az 250 es . Ugyanolyan van 700 ban de rossz linkre klikkeltem . Ez a 700 as : [link]
2010. jún. 24. 23:27
10/23 anonim válasza:
még profinak is gyomorfájást okoz, nem hogy éhgyomorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!