1000 ccm-es crossmotor? Szerinted?
Az első válaszoló hülyeséget beszél!
Crossozok már 6 éves korom óta és mindent tudok róluk!
Az valóban igaz, hogy nincs 1000ccm-es crossmotor... A KTM gyártja a legnagyobb crosst, ami 525ccm és NÉGYÜTEMŰŰŰ!!! 250 ccm felett nem csinálnak 2 üteműt, mert súly, erő arányban egyáltalán nem lenne biztonságos a használata még a nagyon motorozni tudóknak sem.
Hát, figyelj egy 250ccm-es 2-ütemű cross 55-65 Le és a ktm-es okosság is e körül van, annyi különbséggel, hogy a 2-ütem jobban húz, magasabb a fordulatszáma, többet fogyaszt, de jóval könnyebb motor (akár 15kg-al is)
Én a 4-üteműket szeretem, mert jobban lehet vele érezni a terepet, ki tudod számolni nagyjából a sebességedet, kevesebbet fogyaszt és a hangja is tuti:)
Remélem segítettem ;-)
A Honda CR500-as nem cross motor! HAnem Endurocross. Nem ugyan az a kettő, ne keverd össze. És a kedves válaszolónak írom, hogy már 16 éves vagyok és országos bajnok...
Ne írj ide, ha nem értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!