Na ezaz, könnyű összevetni az idei BMW-t a 2007-es GSX-R-el :D Én egyébként megmondom őszintén nem látom hogy miért lenne jobb az általad leírt adatok alapján a 1000RR, hiszen a lóerő-hátrány visszajön a nyomatéknál és a súlynál. Persze felesleges is ezen vitázni, hiszen a különbségek parányiak, ebben a kategóriában már az élmény a lényeg, abban pedig a Gixxer a nyerő.
2011. szept. 9. 22:41
6/12 anonim válasza:
Ez igaz a másik meg hogy csak 7esnek az adatait találtam meg :D Én már csak azért is BMW-t mondtam mert az ha lehet rá mondani egy "kuriózum". Nem sűrűn fog mégegy szembe jönni veled :D
2011. szept. 9. 22:56
7/12 anonim válasza:
egyiket se mert utcára fölösleges 170 ló egy motorkerékpárba. csak meghalsz vele.
2011. szept. 10. 07:13
8/12 anonim válasza:
Az utsóval értek egyet. Ha pályázni járnék, akkor a 2 közül a BMW-t választanám (Ha nem 2 választási lehetőségem lenne, akkor valami pörgős 600-ast választanék.), de mivel nem járok pályázni, egy 600-700-as supermotot vennék. Sokkal kisebb gépekről is nagyot lehet perecelni. Az 1000-es sportmotorok versenyzőknek, és donoroknak való...
2011. szept. 10. 10:17
9/12 anonim válasza:
ennyi erővel elég egy 125ös is nem?! 130at kihajtja az is lehet vele autópályázni huhú!
2011. szept. 10. 10:28
10/12 anonim válasza:
milyen jó, hogy olyanok okoskodnak, akiknek nincs motorjuk... egy 125-ös az gyorsulásra egy biciglivel egyenlő
nekem egyik sem volt, szerintem ritka az az ember, akinek mind 2 motorja van, szóval tesztek, hírek alapján én a bmw-t ajánlanám
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!