Ha Nèmetorszàg, ill. Hollandiàbòl behozok rendszàmos motort, mi a menete?
Figyelt kérdés
Haza tudom hozni ùgy, hogy kimegyek pl. busszal ès behozom a "sajàt làbàn"? Milyen ügyeket kell intèzni vele kint? Van egy ugyan oltan motorom mint amit venni akarok rendszàmmal, csak szegènyen 100ezer km utàn màr minden rossz, pedig rendszeresen szervizeltem...2018. okt. 28. 12:41
1/5 anonim válasza:
A tulajjal el kell intézni,hogy vonja ki a forgalomból.Kétnyelvű adásvételi a létező összes adattal feltüntettve több példányban.Haza lehet utána hozni.Vizsgaállomás-->regisztrációs adó-->Okmányiroda
Körülbelül 100.000-200.000 Ft közé várható.
2/5 A kérdező kommentje:
Magyarul utòlag vonjaki, miutàn megèrkeztem vele?
2018. okt. 28. 17:57
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor mèg Nèmetorszàgban/ hollandiàban a nevemre kell iratni? Egyszerűbben ès költsègmentesebben nem megy?
2018. okt. 28. 17:58
4/5 anonim válasza:
A forgalomból kivonáshoz az eladónak nem kell bemutatnia a motort, csak a papírokra van szüksége. Ami lehetséges lenne, hogy kiutazol, megírjátok az adásvételit, kifizeted a vételárat és lábon hazahozod a motort. A papírjait és a rendszámot postán elküldöd az eladónak, ő kivonatja a forgalomból, majd a papírokat visszaküldi neked, hogy te intézhesd a motor itthoni forgalomba helyezését.
5/5 A kérdező kommentje:
Èrtem, nagyon köszönöm a vàlaszokat!
2018. okt. 29. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!