Ha kiveszem a katalizátort/okat akkor több lóerőm lesz?
...sokkal jobban fog gyorsulni, kevesebbet fog enni, a végsebessége is megnő, ráadásul nagyon fain hangja is lesz.
Mert a gyári tervezőmérnökök mind ostobák, nem úgy, mint a haverod..... ;)
Ez autófüggő, egy modernebb autó rosszabb lesz tőle.
Egy régi autó pl. állatabb lesz tőle!
Ismerőstől vettünk 1.4-es B corsát ami úgy ment mint a barom.
(Persze alapból könnyű mert a kibelezett 2 személyes változat)
De akkor sem akartam elhinni, hogy így megy egy kisautó.
Ilyen Opel insigniákat meg új vw polokat, golfokat úgy gyorsultam le vele, hogy csak néztek...
(Valaki mutatta a kezével, hogy "lájk", valaki mutatta a középső ujját stb. :D)
Aztán eljött a műszaki ideje ahol nem ment át, co2 az egekben...
Vettünk másik katalizátort, kivágtuk régit és sző szerint teljesen üres volt a katalizátor benne...
Betettük az újat, na azóta sokkal gyengébben gyorsul :)
Most is megy azért de a méregzsák jellemvonását elvesztette :)
Benzinesnél a kipufogó rendszer megnyitása csak ártani fog . Inkább egy sport dobot alá és chip .
Nekem a 101lovas 1.4 16v alatt leömlőtől végig a 2.0 8v motors rendszere van loban jelentéktelen , de hanja jobb lett és a rogotechnél kapott egy optimalizálást , direktszűrő és ilyenek így olyan kb 110lovat ad le , de nem egy beton szaggató lett . Ha több erőt akaraz akkor auto el ad és egy olyan motorral vesz egy másik amiben az erő már meg van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!