Mivel jár ha kiveszem a katalizátort?
1.4-es? kb annyi mint ha direkt szűrőt tennél bele. semmi.
ha erősebb autót akarsz ne 1.4-ed legyen.
Semmivel. nem azért nem adnak tanácsot, mert gonoszak az emberek, hanem mert jót akarnak, és inkább nem hajtanak felesleges kiadásba...
a szélesebb gumival azért vigyázz, mert vagy a műszakin, vagy az utcán egy szigorúbb rendőr sérelmezni fogja.
a csiptuning többe kerül, mint az élmény, amit kapsz.94-es autó már szépkorú, bár ezekkel lehet igazán(nem olcsón)kisérletezni..
itt a gyk.-n nagyon sokan vannak, akik fiatalabb korukban tuningolták a zsigulit, trabit, skodát, wartyogót, stb...
...Ők már tudják, egyszerűbb legyinteni az ilyen kérdésre.
de... nem jár semmivel, ha kiveszed...94-esnek már mindegy.
ha mégis szeretnél erősíteni a gépen, akkor az sokba fog fájni, és nem elég azzal kezdeni, hogy kiveszed a katalizátort..szélesebb gumi, kilukasztott dob kétségtelen a versenyző lelkét igencsak simogatja, de ez csak amolyan látszat...
tudom, sajnos(vagy szerencsére) én is csináltam..
azóta öregebb lettem, és gyári aszfaltszaggatót vettem inkább.
ezzel együtt segítek az utcában a gyerekeknek, amikor a szimójukat hangosítják...még ricinust is adok, hogy versenyszag legyen az utcában...de csak a szag...mindenki boldog..húúú..de megy a szimóóó...mekkora élmény 50 helyett 65-el menni...igazi öröm...ezért(is) élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!