Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért rángat a motor? (yamaha...

Miért rángat a motor? (yamaha DT50)

Figyelt kérdés
Nem is csak rángat hanem pl ha nyél gázt húzok lefullad olyan mintha leállítanám a motort. Próbáltam picit pörgetni hátha csak dugulás de már kétszer szétszedtem a karbit és lényeges változás nem történt pl mikor egy dombon lefelé megyek nyél gázt húzok olyan erős a motorfék hogy majdnem blokkolja a hátsókereket. Karburátor problémára tippelek de semmi ötletem azon belül mitől lehet.

2018. okt. 26. 18:10
 1/4 Takács Marcell Peti válasza:
Egy ismrődömmel ugyan ez volt (simson s51 b) új karbi + új kuplung lamellák kellettek neki azóta nem csinálja ezt
2018. okt. 27. 16:43
 2/4 A kérdező kommentje:
akkor gondolom nem gyújtás hanem karbi problémás. két ismerősöm is azt mondta hogy gyújtás de én ebben semmi logikát nem láttam
2018. okt. 30. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet a gyújtás is.Megemelkedik a fordulatszám vagyis megpróbálja megemelni de a gyújtás nem tudja tartani az ütemet ezért falsot gyújt...van benne logika.
2018. okt. 30. 16:30
 4/4 A kérdező kommentje:
a gyújtás nem tudja tartami az ütemet? a gyújtásnak akkor kell gyújtania amikor a holtponton átbillent az ott vagy gyújt vagy nem és ez esetben gyújt és ha nyél gázt húzok pont hogy nem megy fel a fordulatszám hanem azonnal leáll a motor amibe ha belegondolsz semmi köze a gyújtáshoz mert csak a karbit szabályzom a gázkarral
2018. okt. 31. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!