Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem erzem a kocsim mereteit!?

Nem erzem a kocsim mereteit!?

Figyelt kérdés
Kis kocsim van(korza C) oldalparkolasnal bénázok nagyban mivel nem tudom meddig tolatjatok ne még ussem meg a hatso kocsit. Igen am, de aztan kiszallok latom meg egy meter volt. De belulrol ez sokkal szukebbnek tunik.Ezert szarul szoktam beallni ha egyaltalan beallok, vagy, a legfszább az,amikor vörös fejjel,hátam mögött fél kmes sorral nem sikerul es inkabb elsomfordálok...
2018. okt. 24. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Fateromnak van "korza"-ja és egyszerűen annyira kicsi, hogy én sem érzem a méretét. :)

Bezzeg a saját kétszer akkora mercimmel beparkolok vagy beállok bárhova!

és nem keveset vezettem! Gondolom megszoktam a nagy méretet, jó kérdés, hogy neked ez az első autód?

2018. okt. 24. 19:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, nekem egy Galaxym van,magasabb tagasabb csak elromlott szervizben van.Abban volt kamera
2018. okt. 24. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon új autóba ülök, kimegyek egy parkolóba, viszek 4 üdítős palackot, keresek pár kavicsot és 4 botot. A palackba állítom a botokat és ahhoz próbálok parkolni. Pár próbálkozás elég szokott lenni, hogy utána a forgalomban is magabiztos lehessek.
2018. okt. 24. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Oké de mire kell a kavics?

Megdobálni azokat akik beszólnak, hogy mi a fenét művelsz? :D

2018. okt. 24. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Gondolom kavicsot beletöltve súlyozza le a palackokat, hogy ne vigye el őket az első fuvallat.
2018. okt. 24. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt még tapasztalt sofőrök is így érezzük, hogy fúú már neki is mentem, közben van még egy méter.

Valamit állíts az autó mögé, aminek akár neki is mehetsz, és gyakorolj. Nem szégyen. A világ egyik legjobb extrája a tolatóradar pont emiatt.

2018. okt. 25. 18:19
 7/7 A kérdező kommentje:
tudom, de ha kinézünk, Magyarországon még mindig az autók 75 százalékának nincs radara :) tolatókameráról( ami még jobb, ) meg max 1-2 százalék :D
2018. okt. 25. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!