Tudnátok nekem ajánlani Győr környékén futóművest, aki ért a BMW-khez? (BMW E39)
Figyelt kérdés
2018. okt. 23. 17:15
1/9 anonim válasza:
azért abban a jó öreg E39-ben nincs olyan űrtechnika amit egy középszerű futóműves ne tudna megoldani :D
szerintem bármelyik megoldja, bármi is legyen
2/9 A kérdező kommentje:
Voltam pár helyen, de eddig nem tudták normálisan megcsinálni. Úgy tudom, hogy ezekbe a BMW-kbe súlyokat kell rakni, hogy be lehessen állítani rendesen! Ahol voltam, ott nem használtak súlyokat!
2018. okt. 23. 18:25
3/9 anonim válasza:
Kérdés, mi a baj a futóművel? Ha elmész egy beállításra, ott utána kapsz egy lapot ahol a futómű értékei rajta vannak előtte-utáni adatokkal. Ha minden adat zöld, vagy határértéken belül van akkor azon már csak rontani lehet.
4/9 anonim válasza:
Dacc pálya mellett a Bánfy futómű 4500- ért.
Ha ott nem bírnak vele, akkor Leier szerviz 50-60 ezerért.
5/9 A kérdező kommentje:
A hátsó gumik elég hamar elfogynak, a jobb hátsó kerék egy kicsit terpeszt! Plussz fékezésnél ráz a kormány!
2018. okt. 23. 19:06
7/9 anonim válasza:
Fékezésnél rázó kormány az fékhiba, a terpesztés meg lehet mechanikai hiba (rugó,szillent), de lehet normális is mivel egy hátsókerék meghajtású autóról beszélünk.
8/9 anonim válasza:
A fékezésnél rángató kormány az az elhasználódott (hullámos) féktárcsa jele, a kelleténél nagyobb terpesztés pedig általában a szilentre vezethető vissza. Nem szükséges emiatt külön egy futóművest keresned, ezeket egy mezei szerelő is meg tudja nézni.
9/9 A kérdező kommentje:
Az esetleg befolyásolhatja a rázó kormányt fékezésnél, hogy eléggé lóg a jobb első kerék? Szerintem a kerékcsapágy már nem az igazi.
2018. nov. 10. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!