Motoros kaszán a porlasztó beállítása hogyan?
Figyelt kérdés
A Porlasztó ami benne van az membránporlasztó, az a problémám hogy tekergettem rajta egy csavart (csak kettő van, az alapjárat meg az amit tekertem, mi lehet az? ) de nem nagyon akkar most indulni... a légszűrő meg benzines mindig, ha leszedem a légszürőt akkor a benzint egy idő után kitudom önteni belőle.. Segítsen pls aki tud, köszönöm!2010. jún. 24. 14:39
1/5 anonim válasza:
A másik a levegő csavar lesz.
Tekerd be ütközésig, aztán vissza párat aztán lehet jó lesz.
De a gyertyát minden állítás előtt nélzd meg és tisztítsd le!
2/5 A kérdező kommentje:
Amúgy párszori berántás útán ha a föld felé forditom a kipufogóbol is folyik a benzin.... nem lehet hogy sok benzint kap?
2010. jún. 24. 15:01
3/5 anonim válasza:
Ennek mi köze a közlekedéshez? Motoros kaszával jársz dolgozni?
4/5 anonim válasza:
2.!
Nem csak tudod a karburátort autónál/motornál kell állítani..
1. vagyok
Sok benzint kap, szóval azt vedd kevesebbre
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy segítettél megoldani a problémát:) amúgy nincs rajta benzinmennyiség beállítás az volt a gond hogy a memránnál van egy ici picike rugó és nem jó helyen ált valahogy elmozdult nyilván a nagy szerelésemben.. szóval folyton nyomta neki a benzint.. de ha már kiszedtem a karbit megistakarítottam és jobb lett mint újkorában...
2010. jún. 24. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!