Milyen új autót ajánlotok?
Keret 15 millió.
Csak is új, és SUV.
Nissan X-trail, vagy VW T-Rock,Peugeot 3008.
Ti mit ajánlotok még?
Benzines.
Beballagsz mondjuk a Suzuki Varróhoz, és olyan fullextrás Vitarát tesz alád, hogy a szád is tátva marad..persze, csak ha szereted az örökké tartó, soha el nem romló, igenkényelmes autót, amit hazánk állított elő.
ez már majdnem tizenöt milla, marad tankolni is.
Az is tetszik, ha Suzuki akkor már sx4 scross ami tetszik.
DE 15 millióból már a suzuki salak', mármint a Peugeot, vagy a Nissan 100 ezerszer, meg ezerszer jobb, kényelmesebb, tekintélyesebb, stb...
Ja, és jobb,precízebb kidolgozás,modernebb,....
Soroljam még?
És milyen full extrákat?
5 millióért vett az egyik barátom, suzuki sx4 scross-t tetszeni tetszik, de kicsit visszamaradottab a peugeot-hoz, meg a nissan-hoz képest...
Ja és 15 millából én nem terveztem suzukit venni..
És nem azt mondtam, hogy nem tetszik, meg NEM AZT,hogy nem akarok magyar gyártmányt venni, hanem csak egyszerűen azt, hogy 15 millióból már jobb, azaz felsőbb kategóriájú (márkájú) Autót vennék, nem pedig suzukit...
Ez neked nevetséges összeg?
Másnak egész életében nem jön össze ennyi házra sem, nem hogy autóra..
Házat 3x ennyiért vettünk...
Miféle subom-ot vettél te?
És ez kevés pénz?
Már 5 milliából is olyat veszel, hogy csak na..
"olyan fullextrás Vitarát tesz alád, hogy a szád is tátva marad..."
Jó autó az a Vitara, de csak a maga kategóriájában. Azért ne túlozzunk, nem egy luxusautó. Kollégám vette pár hónapja egy ilyet újonnan. Igaz nem full felszereltséggel, de pl az anyaghasználat a beltérben akkor is csak alsó-középkategóriás. 2018-ban egy panormámatetőtől, projektoros fényszórótól és tempomattól nem vágom magam hanyatt. Nem akarom leszólni sem, 5-6 millió környékén biztos hogy az egyik "best-buy" autó. De 15 millióért biztosan nem ezt venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!