Simson s50 biztosítás nélkül mekkora a büntetés?
Figyelt kérdés
Rendőri figyelmeztetéssel elengedtek, aztmondták hogy brutális összeget kell fizetnem ha nincsen rajta biztosítás. Mekkora ez a brutális összeg?
Válaszokat köszönöm.
2018. okt. 21. 09:31
1/4 anonim válasza:
Egy gyors Google alapján 100 000 Ft is lehet a bírság. Simsonra egyébként kb 3-4 ezer Ft az éves biztosítás, amit telefonnal, online is meg tudsz kötni, úgyhogy nem érdemes anélkül közlekedni.
2/4 anonim válasza:
Úgy tudom ezt egyénre szabják. Tehát majd megtudod, és meg is fogod tanulni hogy bekell fizetni.
A nagy TESTVÉR éhes.
3/4 anonim válasza:
Ha bizti nélkül megkarcolsz egy másik autót, zsebből fizetheted a javítási költséget. Manapság egy oldalsó visszapillantó akár félmilliós tétel is lehet, ahhoz képest az évi 3500 Forint biztosítás nem igazán számít soknak.
4/4 A kérdező kommentje:
El kell, hogy higyjétek, de nekem egy leendő rendőr azt mondta, hogy rendesen el kell vinnem a motort, egy olyan emberhez aki ezt elintézi. (Gondoltam arra, hogy aki pl műszakiztatja az autókat.) Nem kétséges, hogy én teljes mértékben elhittem neki amit mondott. Nagyon hihetően mesélte, nekem meg szinte fogalmam sincs a motorok papirjaihoz... Utána is nézek ennek a telefonos ügyintézésnek! Köszönöm!
2018. okt. 28. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!