Hogyan tudnék fent tartani egy nem használatba lévő autót?
Szeretnék venni egy autót, de még nincs meg a jogsim.
Azért szeretném előbb elintézni az autót, mert most van egy ami elég jó árba van és a másik, hogy mire kezembe lesz a jogsi, addigra úgy nézzen ki mint álmaim autója.
A várakozási idő kb. fél év. Ez idő alatt a kocsi épülne és állna kint a szabadban(parkolóban). Nem szeretnék olyan gondokkal foglalkozni, hogy elrohad az egyik küszöb vagy a benzinbe megülepedik a mocsok, vagy a hűtővíz elkezd rozsdásodni stb..
Tippeket, tanácsokat kérnék, hogyan védjem meg.
Én azt találtam ki, hogy leterítek neki egy ponyvát a betonra arra ráállok vele és köré ponyvagarázs, és heti 1x megyek vele pár kört a lakótelepen (vagy nem én hanem pl. tesóm, neki van jogsija) annyira, hogy elérje az üzemihőfokot és utána leállítom vissza a ponyvagarázsba.
Továbbra sem értem!
Ha most akarsz autót venni, és ha most akarsz jogosítványt szerezni, akkor hogyan és mikor építetted meg álmaid autóját?
Az is érdekes, hogy erről -korábban- hogyan mondhattam én véleményt?
Bizonyára Te átlátod, és el is tudnád magyarázni, de köszönöm, nem érdekel.
Csak nyugodtan, tervezz, vásárolj, építs, vezess!
Sok sikert.
Elmondtam, hogy nem veszek autót. Le is irtam az okát. Egyébként nem értem miért gátolna engem a jogsi szerzés és az autó vásárlás abban hogy kész legyen a kocsim...
Köszi hello
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!