Akinek volt Punto 1.2 (80hp) mennyit fogyasztott?
Figyelt kérdés
Most vettem
Egy hete, nagyon jo allapotu, a motorja is nagyon szep tisztan jar a fogyasztasa viszont - ahhoz kepest hogy 5-6l-elet ir mindenki, nekem 8L koruli. Ugy hogy nem hajtom halalra, igaz dinamikusan vezetek, de akkor is sokallom. Fel tank benzinnel ~270 kmt tudtam elmenni vegyes autokazassal..
2018. okt. 20. 21:51
1/2 anonim válasza:
6,45 a valós átlaga, a gasoline szó ne tévesszen meg, a benzinesről van szó csak angol nyelvterületen a gasoline is a benzint jelenti.
2/2 anonim válasza:
Azt hogy ki mit ír , semmi értelme.
Nálad még ehet annyit is. De a fogyasztást mindíg tele tankolástól teletankolásig számoljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!