Borsodban miért van ennyi BMW és Audi?
Sokan tévedésben vannak a megyénkkel kapcsolatban, én Miskolcon születtem, itt élek, tehát átlátom a helyzetet, alapvetően a munkahely kevés, pl ahol lakom, van egy 35 körüli srác, 2 hetet van kint Ausztriában, és 1 hétre jön haza, a mercedes kombi nem tudom hogy sajátja-e, de használt autón közel 5 millió forint felett van.
2-3 millió forintos német autóktól nem kell hasra esni, aminek a többsége ráadásul dízel, azért van annyi amennyi ezekből az ócska lelakott szarokból mert valaki inkább rákölt annyit, hogy abból egy középkategóriás autót kényelmesen fenntarthatna, és a filléres életére is jutna még.
Lakótelepi dolgokról is tudok mondani példát, elköltözni nincs lóvéja a szülőtől, de a parkolóban áll egy 2011-es 3-as bmw, ha arra járok mindig tükör fényesre van mosatva, waxolva, van egy épített e39-e is, peres gumik tükörfényes felnikkel, ültetett
Itt semmivel nem másabb a helyzet mint más megyékben, ha jó a munkahelye valakinek, az meglátszik majd az autón is, persze nem kp-ra vesznek ilyeneket főleg 3 milliótól felfelé...
Vannak meglepetések, de aki itt is 300-400e ft-ért dolgozik nettóban, azok belemásznak komolyabb, fiatalabb autókba.
Heves megyében ugyanez van.
A gyerek 3 műszakban gürizik egy multinál Gyöngyösön, egy másik futárként melózik, mind a kettő valami régi lefingott audival feszít.
Én is azt hittem, sokat érnek ezek, aztán megnéztem a használtautót, kb semmit se nagyon érnek már.
Státuszszimbólum, csajozós verda, stb.
De tolják nekik nagyon a belső sávban, ha bármi más autód van, semmi keresnivalód belül.
Mondjuk ugyanez igaz a Mátrában pöffeszkedő öregurakra is, akik néha lejönnek a terepjáróikkal előzgetni a városon belül.
Köszönöm a válaszaitokat!
Különösen az előző, 5-ös válasz tetszett, amely nagyon részletes, terjedelmes, tartalmas kifejtése volt a témának :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!