Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Focus (Facelift) vagy...

Ford Focus (Facelift) vagy Opel Astra H? (2008-2009-es modellek)

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állunk, az anyagi keretünkön belül ez a két típsuú autó tetszik leginkább. Melyiket ajánlátok a kettő közül? Esetleg ha van tipp arra, hogy melyik altípus jobb vagy rosszabb (1.7-es, 1.9-es, stb.) arra vonatkozóan is szívesen fogadunk tanácsot.
2018. okt. 16. 19:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ember, vezetési élményt nem csak egy sportkocsi nyújt.. A luxus élmény, a jó úttartás is élmény, minden, amit vezetés közben pozitívumként élsz meg, a futómű finomságától az extrákon át az ülés kényelméig, a vezetési élményt fokozza. Egy rosszul kapcsolható váltó meg pl rontja.. Sajnálom, ha neked csak a kicsövezett, ordító ralliautó megy élményszámba, de sejtem, hogy nem próbáltál még egy RS TT-t, egy Corvette-et vagy egy full felszerelt C osztályt vagy Insigniát. Ezek mind (különböző) élményt nyújtó autók.
2018. okt. 19. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Az Insigniától nem ültem s3ggre amikor átültem a saját 10 évvel öregebb full felszerelt Volvomból. :)

De akkor megfogalmazom máshogy az előző válaszomat: az 1.6-os H Astra/Focus kategóriában mi adja a vezetési élményt? Nyilván egy C63AMGben vagy egy OPC Insigniában meglesz. Jó ne menjünk el ennyire. Amiket felsoroltál ( tudom közel sem teljes a lista) azokban szinte semmi eltérés nincs ebben a kategóriában két autó között.

2018. okt. 19. 21:36
 13/14 anonim ***** válasza:

A focus TI-VCT motorjára miért írjátok hogy felejtős?

Erősebb mint a másik 1.6-os, és még kevesebbet is eszik

2019. máj. 19. 20:25
 14/14 FoLey-v válasza:
#4-es válaszolónak üzenem hogy H Astra Caravan teljesen vízszintesig lehet dönteni a hátsó üléseket és jól pakolható. 1,7m fenyőfa befért a csomagtérbe.
2022. aug. 23. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!