Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha jog super 1992 karbi hiba?

DJW4RP3D kérdése:

Yamaha jog super 1992 karbi hiba?

Figyelt kérdés
Fent nevezett moci rosszalkodik. Tegnap előtt vettem munkába járni már próbánál is alacsony alapjárata volt de nem állt le,gondoltam itthon beállitom. Na nem jartam sikerrel sajnos,tekergetem allitgatom de ugyan az a hiba. Van mikor tudok normális alapjaratot állitani de ha leállitom,utanna berúgom indul is 1,2 rúgásra kis gázzal mert aznélkül nem indul!! Ugyan úgy egyenletlen alapjárata van kicsit huzok a gázon van mikor magasabb van mikor pont jó,de ha megint huzok egy kis gázt olyan alacsonyra lemegy,hogy megáll! Indul normálisan 1,2 rúgásra meg megy is mint a golyó de ez aggaszt. Mi.lehet a gond? Ma pl jöttem volna a melóból rugdosom 3,4 rúgásra indult is de olyan magas volt az alapjárat hogy mikor letettem sztenderről majdnem a falhoz vágott,aztán magától beállt az alapjárat most megint játszani kell a gázzal,hogy legyen. :/ Köszönöm a segitőkész válaszokat! Ui:menet közben nem áll meg!

2018. okt. 16. 18:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!