Kinéztem egy rendszámos,1992 es évjáratú Yamaha DT125R típusú mocit, mire kell odafigyelni vásárláskor?
Hali
Nekem 05-ös dt125x-em volt, nagyon jó motor, én szerettem, a blokkja épeszű használat mellett és minőségi alkatrészekkel sokat elmegy akár 28ezer km-et is bontatlanul. Az enyémet 22 ezerrel adtam el és soha nem volt megbontva. Gyárilag kicsit lomha de ha veszel rá egy giannelli kipufogó rendszert, nem csak szép hangja lesz de igen csak megugrik a teljesítmény is.
Mire figyelj?! Alap dolgok, lóg e kormány, hátsó lengővilla, nem kopog e a motorja, a power csekkol amikor ráadod a gyújtást( nyiisz nyisssz hangja van), kipörög e rendesen amikor húzatod.... megérdeklődném azt is h volt e felújítva blokk(valószínűleg igen) milyen alkatrész került bele, mikor volt ez a felújítás( ezek kb a legjobb minőségű alkatrészek: wössner dugó, prox dugó, prox hajtókar, koyo csapágyak). Mellesleg én is simóról ültem át ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!