Tigrispapa kérdése:
Milyen volt az első autótok?
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok és nem tudom milyen járművet vegyek. Gondoltam ha leírnátok az első vagy jelenlegi autótokat és egy kis véleményt is írnátok róla segítene a választásban. Maximum 1.500.000 ft-ért szertnék vásárolni.2018. okt. 15. 17:20
11/14 anonim válasza:
Nekem g astra volt az első most is az van, 1.8 as motorral megbízható, bár ha annyi pénzből vettem volna mint amennyit te raszansz biztosan nem ezt vettem volna
12/14 anonim válasza:
Vw ventom volt 92-ből az igásló 1.9TD motorral . Imádtam nagyon jó kis kocsi volt csak sajnos a felújítása nem érte volna meg plusz se pénz , se idő , se kedv nem volt hogy bele fogjak 1 évig használtam egyszer nem állt meg . Most egy 2006-os 1.2-es skoda fabia kombim van őt is nagyon imádom .
13/14 anonim válasza:
Ebből a pénzből:
-Jó állapotú Suzuki Swift
-VW Passat
-Opel Astra H
-Ford Fiesta
-Ford Focus
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2018. okt. 16. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!