Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány havi bevételetek összegét...

Hány havi bevételetek összegét éri az autótok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A fenti kérdésen gondolkodtam, hogy vajon mi is lehet az átlag.

Ha minden bevételeteket összeadjátok (fizetés, vállalkozás, bérbeadott ingatlan, szülői támogatás, stb.), hányhavi összeg fedezi az autótok

- mostani értékét?

- vásárláskori értékét?

Hogyha a bevételetekből levonjátok a "kötelező költségeiteket" (ingatlan törlesztése/bérlése, rezsi, étkezés, gyerekre fordítandó összeg, stb....), s a maradék összegre úgy tekintünk, mint "tetszőleges" költőpénz, ami marad egy hónapra, hányhavi ilyen összeg teszi ki az autó értékét?

2018. okt. 15. 13:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt is kérdezhette volna ki mennyiért vett autót és mikor...
2018. okt. 15. 14:22
 12/22 Beviz Elek ***** válasza:
Az egyik kb 1 heti fizu/2 heti megtakarítás. A másik 2x ennyi
2018. okt. 15. 16:45
 13/22 anonim ***** válasza:
Kb. 7 - 8 havi fizetésünk a feleségemmel ketten.
2018. okt. 15. 16:58
 14/22 anonim ***** válasza:
Új autó, kb. 5 havi teljes bevételemet illetve 10 havi megtakarításomat teszi ki a kocsi értéke. Az én alapelvem, hogy csak olyan autót veszek, amire kevesebb, mint 1 év alatt össze tudom gyűjteni a pénzt. Ja és csak új autót veszek, mert lúzer vagyok, átvágnak a használtautóval. Szerencsére az előző autómnak volt annyi értéke, hogy most nem kellett 10 hónapig kuporgatni a pénzt az újra.
2018. okt. 15. 17:24
 15/22 anonim ***** válasza:
Erdekes szerintem. Nem az a lenyeg hogy ki milyen autot vett mennyi penze van hanem azt mutatja hogy ki milyen aranyban vett a penzebol autot.
2018. okt. 15. 17:55
 16/22 anonim ***** válasza:

Érdekes... alig van aki a 6 havi fizetésből vett autót pedig mindenhonnan ez folyik.

Én sem így tettem, az egyik kb. 2 havi a másik meg 1 évi fizetés.

2018. okt. 15. 18:18
 17/22 anonim ***** válasza:
Másfél éve vettem kb 2 havi fizetésem értékéért, most is kb olyan áron mennek, most kb másfél havi fizum az értéke. Én azt vallom, hogy idősebb kis értékű autót kell venni 4-5 évre, ami jó állapotú, azon nem bukok a végén sem sokat.
2018. okt. 15. 18:26
 18/22 anonim ***** válasza:

Feleségemmel együtt 1.5 havi fizetés, de nem egy új szuperextrás autó.

De most nem is titok, egy G Astra.

Egész olcsó volt, kívülről első sárvédő (jobb), lökhárító, motorháztető, ablak gumi tömítés csereérett(nyomódás, horoadás, csúnya festés), valamint jobb első lámpa. Nem működik benne a belső levegő keringető, fényszóró magasság állító.

Féltengely csukló kattog, bal hátsó csapágy is.

2018. okt. 15. 19:02
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megtisztelő válaszokat!

Azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam, hogy általánosságban mennyi pénzt fordítanak autóvásárlásra az emberek.

Szeretnék vásárolni egy új, elektromos Hyundai Kona-t, mely körülbelül 1 évnyi bevételem értéke. Megtakarítást tekintve körülbelül 15 hónap.

Sokak szerint hülyeség, én azonban a tankolás képletből való kihúzásával már reális "egyenletnek" látom az ötletet.

2018. okt. 16. 09:33
 20/22 anonim ***** válasza:
Realis is, nekem nem jatszik mert megyunk nyaron balatonra 1-1 napra es nem birja ki ezt a tavot. Nyaralni is megyunk az se megy. A tobbi havi 15e ft benzinz lehet mrgtakaritani. Az meg semmi.
2018. okt. 16. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!