Egy Lada 2105 kipufogóját lehet úgy alakítani otthon, hogy sportosabb hangja legyen, anélkül, hogy sportdobot vennék rá, vagy komolyabb összeget ráköltenék?
Figyelt kérdés
Gondolom, olyat nem lehet, hogy simán leveszem a dobot, és úgy járok vele.2017. dec. 12. 08:50
1/7 D. Brasco válasza:
De lehet olyat........csak elég kövér csekkel díjazzák a rendőrök.......vagy az esetlegesen tőled aludni nem tudó szomszédok a gumid kivagasaval......
2/7 anonim válasza:
Nekem már attól sportosabb lett, hogy kilukadt valamelyik dob (lukadt már ki mindegyik).
Engem mindig zavart, így inkább javítottam/cseréltem, de ha neked jó, akkor várd meg míg kilukad a tied is! Ez a legolcsóbb.
Ha szeretsz gányolni, akkor verj bele lukat magad! Persze onnantól kezdve a luk tágulni fog idővel magától is :-)
3/7 anonim válasza:
"heréld ki" a gyári dobot. Vagyis szedd ki a belsejét. Van benne egy kétszer megfordított perforált kb 50 mm-es cső, meg jó tömören üveggyapot. Teszel bele egy átmenő 60mm vagy nagyobb perforált csövet, meg lazán kitömöd üveggyapottal, és adni fogja a sportos hangot, de teljesítményt többet nem. Ha szimplán kiheréled, és üresen hagyid, vagy leveszed, na attól lesz a tipikus ordenáré repedtfazék hangja.
4/7 anonim válasza:
Vegyėl egy fėm bilincset, egy bazári trombitát. A bazári trombitát bedugod a kipufogóba, bilinccsel jól odafogatod. Maxkmálisan egyedi hangja lesz.
5/7 anonim válasza:
Akármit csinálsz otthon inkább vicces lesz az eredmény mintsem jó, ha tényleg ez a vágyad akkor kilyukasztod pár helyen aztán kész.
Amúgy az egyetlen ami értelmes és nem si zavaró az ilyen tekintetben mikor egy lyukakkal teli lemezt tesznek a cső végébe, attól lesz olyan fütyülős a hangja.
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Szerintem akkor már vegyél egy paragi dobot, az még olcsó is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!