Lehetséges hogy megsült a motor?
Figyelt kérdés
Motorral mentem kB 120as tempóval, és le állt, utána nem indult el többet, amikor le állt a motor a hátsó kerék le blokkolt, a henger fejen nyomja ki az olajat. Lehetőséges hogy 120as tempónál a motor be ragad?2018. okt. 15. 10:18
2/8 A kérdező kommentje:
De 120as tempónál lehetséges ez?
2018. okt. 15. 10:31
3/8 anonim válasza:
Miért ne lenne lehetséges?
120-as tempónál elég jelentős terhelésnek van kitéve a motor.
Ha a kenéssel vagy a hűtéssel gond van, akkor az ilyenkor fogja megölni a motort.
4/8 anonim válasza:
Én is jártam így és kiderült, hogy a főtengelyen lévő ék lazult le és feszült meg ezáltal a főtengelyt megszorítva!
Mondjuk az másmilyen motor volt, de én azért megnézném ezt a lehetőséget is.
5/8 anonim válasza:
Leáll, leblokkol, beragad. Az igét egybeírjuk az igekötővel....
6/8 anonim válasza:
Milyen motorról és milyen terepről van szó, ezen van a hangsúly.
7/8 anonim válasza:
5. reagálònak:
Engem is idegel, de már unok szólni. Ami ennél is jobban zavar, az a szándékos plusz vagy minusz betűk az adott szóban. De, ez a No.1 kateg:
'MIEN' a falat tudnám kaparni tőle!
8/8 anonim válasza:
A magyarnép közel 80 %a nem csak szándékos azaz nem véletlen íráshibát ejt, hanem brutálisan tanulatlanok.
A magyar OM meg csak van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!