Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket jobb választás golf...

Melyiket jobb választás golf mk5 vagy ceed 1. Gen?

Figyelt kérdés
1.5m ft-ig dizel és ferdehatú opcióba, hosszabb távon melyik megbízhatóbb, és melyik gazdaságosabb?
2018. okt. 13. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Golf 5ből a 2.0 PD-t kerülni kell, ha sikerült egy nem tekert, jó állapotú 1.9PD-t kifogni, akkor az egy jó autó tud lenni, megbizható, jól fogyaszt, lehet vele haladni, viszont szerintem még igyis költségesebb fenntartani mint egy Ceed-et.

Ceed-et nem ismerem annyira, majd a Kiások kijavitanak, de mintha olvastam volna valahol hogy az ezekbe tett 1.6-os 116 lovas dizel nem volt olyan jó, de hogy mitől azt nem tudom. Ettől eltekintve ezek az újabb koreai autók elég megbizhatók és már önmagukhoz képest sokat fejlődtek minőségben. Másfél millióért elég sok van, és nem a kinálat alja, plusz fiatalabb mint a G5 Golf, amiből szintén jót lehet kifogni másfélért, de figyelni kell, a nem garázsban tartottak már elkezdek hólyagosodni a küszöbök alján és a kerékiveknél.

2018. okt. 13. 18:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen ceedet vennék,mert megbízhatóbb is és gazdaságosabb is,a formája is szerintem szebb mint a golfé.
2018. okt. 13. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!