Vw golf V gti, vagy audi s3 8l quattro? Hétvégi autónak szeretném, szerintetek melyik lenne a jobb választás?
Amikor a 8L gyártásával leálltak (7 év után), akkor jött ki a Golf V, mondani sem kell, hogy technikában mennyit jelent az a 7 hét év.
Na meg Golf V-ből még csak csak kapni nem lerúgottat, nem olcsón persze. De öreg A3-at?
Nekem személy szerint egyik sem tetszik igazán, de ha választani kell akkor Golf V. Számomra a Golf VI lenne opció, de az már megint más liga.
Technológiát illetően az ötös Golf vízválasztó. A technológiai újításokat most nem sorolnám, de jóval kifinomultabb. Én csak az elektromos rendszerébe ástam bele magam, háát... agyon lehet konfigolni. Persze kell hozzá a drágábbik tipusú CAN interfész, szemben a korábbi generációkkal, ahol az olcsóbb kkl is megteszi.
Én a Golfot venném emiatt. Családban egyébként Jetta 1K2 van, amit magam finomítgatok, innen az infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!