Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sofőrök! Ti nem érzitek...

Sofőrök! Ti nem érzitek rosszul magatokat ha néha úgy előztök, hogy az még éppen belefér mert szemből már jönnek?

Figyelt kérdés

Persze, nem napi rendszerességgel történnek meg velem ilyesmik, de bizony megtörtént már talán két-három alkalommal, hogy még biztonsággal beértem a kocsi elé. Vagyis nem kellett lehúzódjanak az autók, nem volt éppen kicentizve, de amolyan még éppen megvolt típus. Nem vagyok rájuk büszke és utána mindig nagyon rosszul éreztem magam.

Megtörtént már másokkal is ahogy hallottam/láttam, de van aki annyira lazán veszi, hogy még élvezi is, és keresi az ilyen alkalmakat. Nem is feltétlenül taknyos fiatal sofőrök, de tapasztaltabb kollégák is járnak így néha.

2018. okt. 12. 17:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Türelmes vagyok a legtöbb esetben, mint mondtam nem vagyok egy megrögzött száguldozó. De előfordult már velem is, hogy mondjuk gyorsabban mentem (120-130) és megelőztem az előttem haladót. Persze felmértem a helyzetet és úgy mentem bele, de biztos vagyok benne, hogy lett volna olyan, aki nem csinálta volna meg.

Mikor a családommal vagyok akkor abszolút nyugisan vezetek, de amint magam vagyok máris kicsit gyorsabban.

Nem játszók el én semmit, Veterán Vas, hanem inkább beismerem (másokkal ellentétben) hogy hiába tudok nyugodtan is vezetni, néha akkor is gyorsan megyek és olyankor történhet ilyen eset.

2018. okt. 13. 13:40
 12/12 veterán vas ***** válasza:

Ha nem akarok valamit, és nem látom jónak, akkor nem teszem meg.

Viszont ha mégis megtettem, akkor -utólag- már nem rinyálok.

(természetesen nem kell elfogadni, ez csak az én elképzelésem)

2018. okt. 13. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!