Baseball ütő hülyeség kocsiba, vagy jó ha bent van az ülés alatt?
Figyelt kérdés
Vannak olyan sofőrök akik türelmetlenek, Oroszországban ha olyan emberre dudálnak aki ezt sértésnek veszi az kiszáll és szétveri a kocsit a benne ülővel együtt, nekem ettől nyomósabb indok kellene, de néha nem ártana kiszállni és elindulni felé, utána megkérdezni hogy mi a probléma?2018. okt. 12. 11:17
11/11 anonim válasza:
Én ezzel úgy vagyok, hogy inkább legyen nálam és soha ne kelljen használni, minthogy egyszer kellene, de nincs ott. Egyébként a baseball ütő túl nagy, nekem egy ESP vipera van a kesztyűtartómban, valószínűleg soha nem fogom semmire használni, de enni nem kér és jobb félni, mint megijedni. Persze nem árt, ha az ember megtanulja használni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!