Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A bőr ülések miért tartoznak...

A bőr ülések miért tartoznak hozzá a premium élményhez?

Figyelt kérdés
Nemrég ültem egy ilyen autóba és konkrétan fáztam a bőr ülésben, annyira hidegek voltak. Egy premium élménynél nem pont az számítana, hogy kifogástalan legyen minden? Ehhez képest egy mezei szövet ülés nagyságrendekkel jobbnak hat, amikor az ember beleül.

2018. szept. 27. 15:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
57%
miért nem kapcsoltad be az ülésfűtést?
2018. szept. 27. 15:53
 2/18 anonim ***** válasza:
En szeretem a bor ulest de az alcantara most a divat.
2018. szept. 27. 16:02
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem néztem van-e ülésfűtés, de szerintem nem volt. De az eleve gáz, hogy fűteni kell az ülést, hogy ne fázzon benne az ember, nem?
2018. szept. 27. 16:11
 4/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz ha fűteni kell, sőt még jobb ha fűtöd!És ha tényleg prémium volt nem csak mondva csinált prémium akkor tuti volt benne ülésfűtés!
2018. szept. 27. 16:52
 5/18 A kérdező kommentje:
Audi A4 volt, bőrüléssel. Ezek szerint bőrülés nem is létezik ülésfűtés nélkül? Nem energiapazarló megoldás ez?
2018. szept. 27. 17:14
 6/18 anonim ***** válasza:
58%
Az A4 nem prémium. Sose volt. A győri járműgyár megnyitóján Martin Wintercorn is megmondta, hogy az Audi prémium termékei az A6-nál kezdődnek.
2018. szept. 27. 17:27
 7/18 A kérdező kommentje:
Rendben, de A6 is rendelhető bőr ülésekkel. Ha beülnék egybe biztos, hogy ugyanolyan hidegek lennének és fáznék bennük. Az ülésfűtésnek is idő kell, hogy felmelegítse rendesen. Akkor mi értelme van erőltetni a bőrt a prémium kategóriában, ha egy textil jobb nála?
2018. szept. 27. 17:39
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert a bőr drágább, szebb. Nadrágot se csak ár-érték arány alapján veszel, hanem tetszenie is kell.
2018. szept. 27. 18:18
 9/18 anonim ***** válasza:
Es nem budosodik be idovel
2018. szept. 27. 18:19
 10/18 anonim ***** válasza:

az ülésfűtés télen a szövet ülésben is igen hasznos.

a bőr nyáron éget, télen hideg. ezért kell bele ülésfűtés és szellőzés/hűtés, ezek nélkül nem szabad megvenni. a tapintása és a szaga jobb, ettől prémium. de foglalkozni kell vele, ha sokáig élvezni akarod.

az alcantara még sokkal kényesebb bármilyen bőrnél és kárpitnál is.

2018. szept. 27. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!