A bőr ülések miért tartoznak hozzá a premium élményhez?
Az Audi A1 is prémium a maga kategóriájában, ahogyan az A4 is az, amibe rendelhető 3 literes V6 dízel, meg hasonlók. Megint félreértelmezitek a prémium szó jelentését.
Egyébként meg a bőr olyan, hogy menő, meg minden, de vannak hátrányai: érzékeny a hideg és melegre is, valamint nagyon sérülékeny. De ettől még kellemes jó minőségű bőrfotelben ülni hosszabb távon.
Én is a félbőrre szavazok inkább. Az előző autómban is ilyen volt. 300.000km-t ültem benne a 120 kilómmal és még teljesen újszerű volt, úgy kellett keresni rajta a kopásnyomokat.
A mostaninál határozottan bepipáltam az extralistán a bőrt. Egészen addig ragaszkodtam sziklaszilárdan ehhez a tételhez, amíg egy bemutatón ki nem próbáltam. Iszonyatosan csúszkált a fenekem az ülésben. Nekem nem volt kényelmes. Így maradtam a már jól bevált félbőrnél.
Én se fogom megérteni soha.
Nyáron borzalmas, forró, nem szellőzik, az ember negyed óra után úgy érzi magát (meg úgy néz ki) mintha bepisilt volna.
Télen meg bele lehet fagyni.
Ráadásul valahogy alapból kényelmetlen, kemény.
Brrr.
De jó drága, gondolom azért menő :D
De jo eznis megtudtam, azert vettem a kocsit bor ulessel mert draga, meno, etc.
Nem is veletlenul azert vettem egy kozepkategorias autoba bor ulest mert beleulhetek strandolas utan, ha nyaron megizzadok es beleulok nem lesz budos a kocsi. A szovet ulest nem lehet kipucolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!