Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A bőr ülések miért tartoznak...

A bőr ülések miért tartoznak hozzá a premium élményhez?

Figyelt kérdés
Nemrég ültem egy ilyen autóba és konkrétan fáztam a bőr ülésben, annyira hidegek voltak. Egy premium élménynél nem pont az számítana, hogy kifogástalan legyen minden? Ehhez képest egy mezei szövet ülés nagyságrendekkel jobbnak hat, amikor az ember beleül.

2018. szept. 27. 15:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az Audi A1 is prémium a maga kategóriájában, ahogyan az A4 is az, amibe rendelhető 3 literes V6 dízel, meg hasonlók. Megint félreértelmezitek a prémium szó jelentését.

Egyébként meg a bőr olyan, hogy menő, meg minden, de vannak hátrányai: érzékeny a hideg és melegre is, valamint nagyon sérülékeny. De ettől még kellemes jó minőségű bőrfotelben ülni hosszabb távon.

2018. szept. 27. 20:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy sérülékeny, de ha vigyáz rá az ember, akkor meghálálja. Én már csak azért is szeretem, mert szépen belecsusszanok az ülésbe, és 150 ezer km után nem fog rojtosodni az oldaltámasz a ki-beszállástól. A félbőr üléseket is ezért szeretem, az mindkettőnek az előnyét tartalmazza. Az ülésfűtés szerintem természetes egy bőrüléses autóban, az ülésszellőztetés viszont nem mindig. Nekem például nincs, nyáron majd óvatosan kell bánni vele. :D De mindennek megvan a maga előnye, és hátránya.
2018. szept. 27. 20:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is a félbőrre szavazok inkább. Az előző autómban is ilyen volt. 300.000km-t ültem benne a 120 kilómmal és még teljesen újszerű volt, úgy kellett keresni rajta a kopásnyomokat.

A mostaninál határozottan bepipáltam az extralistán a bőrt. Egészen addig ragaszkodtam sziklaszilárdan ehhez a tételhez, amíg egy bemutatón ki nem próbáltam. Iszonyatosan csúszkált a fenekem az ülésben. Nekem nem volt kényelmes. Így maradtam a már jól bevált félbőrnél.

2018. szept. 27. 21:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Félbőr alatt a műbőrt értitek?
2018. szept. 27. 22:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
a félbőr amikor csak az úlőlap és a támla széle bőr. pont az a rész, ami a szövetkárpiton hamar kikopik.
2018. szept. 27. 23:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem. Az ülőlap és a háttámla közepe szövet, a széle és az ülés háttámla hátulja + fejtámlák bőr. Legalábbis nálam mindkét autóban ilyen volt.
2018. szept. 28. 09:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Én se fogom megérteni soha.

Nyáron borzalmas, forró, nem szellőzik, az ember negyed óra után úgy érzi magát (meg úgy néz ki) mintha bepisilt volna.

Télen meg bele lehet fagyni.

Ráadásul valahogy alapból kényelmetlen, kemény.

Brrr.

De jó drága, gondolom azért menő :D

2018. szept. 28. 12:10
 18/18 anonim ***** válasza:

De jo eznis megtudtam, azert vettem a kocsit bor ulessel mert draga, meno, etc.

Nem is veletlenul azert vettem egy kozepkategorias autoba bor ulest mert beleulhetek strandolas utan, ha nyaron megizzadok es beleulok nem lesz budos a kocsi. A szovet ulest nem lehet kipucolni.

2018. szept. 28. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!