Milyen benzines városi cirkálót ajánlanátok 100-200 ezer között?
Van egy 25i BMW-m, de inkább hétvégi autónak, hobbi autónak használom, viszont a hétköznapokra szeretnék egy kisebb benzines cirkálót 100-200 körül a városba.
Én Fiat Seicentokat nézegettem 1.1-es motorral. Szerintem elég jó kis autók, nem túl igényesek, nem drága hozzájuk semmi. Esetleg más ötlet, vagy jó a Seicento?
Ilyen horror áron nem kell márkában, típusban gondolkozni... mindegy, csak működjön, és legyen rajta műszaki.
Ennyiért biciklit vesznek, nem autót... ami nem jelenti azt, hogy kizárt ennyiből használható autót venni, de kell hozzá elég nagy mázli is, s ha bejön a papírforma, lehet biciklizni :-)
Ennyi pénzért nem kapsz használható autót,csak egy leharcolt romot.De ha szeretnél minden héten szervizbe rohangálni akkor hajrá vágj bele!
Inkább gyüjts még hozzá egy kicsit 300 körül már ki lehet fogni egy elfogadható swiftet,vagy puntót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!