Veterán autóval napi szinten. Van ilyen?
Attól függ. OT vizsgás autóval biztos hogy nem mennék minden nap.
Egyéb régi autó meg még mindig rója az utakat, Trabant, Lada, Wartburg, ma pl. láttam egy Alekot.
Pontosítsd a kérdésed.
"gyári állapotban tartott (akár OT akár nem) 30+ éves"
Tessék, ez is veterán, a te értelmezésed szerint. Van, aki megveszi napi használatra.
De ha arra gondolsz, hogy aki szeretetből tart ilyen kocsit, az nem fogja napi szinten használni munkába járósnak, mert attól amortizálódik.
Nekünk van egy 38 éves 125-ös Polskink. És gyári 80ezer km van benne, első tulajtól vette anno a férjem. Nem OT-s, de forgalomban van.
Nem fogjuk napi szinten használni. Feleslegesen gyűlik benne a km, nagyobb esély van arra, hogy valahol megtörik, vagy ellopják. Az elkopott alkatrészeket nehéz már gyárival pótolni.
A "Nagypolszkit" én is nagyon csíptem. Mekkora nosztalgia már, gratula hozzá.
Bennem megint felsejlett a klasszikmánia, régen volt Bogaram, léghűtéses Porschém, volt ugyan csak youngtimer Mercim, de jó régi klasszikus kabrió stb. Megint rámjött a dili :D
Köszi, ráadásul gyári narancs színű. SZóval amikor elővesszük, nagy feltűnést kelt, mindenki csodálja. Króm indexes, és minden króm fel van polírozva rajta. Találkozókra, kiállításra szoktuk vinni.
HA te szereted a retrót, de nem húz a szíved egy adott kocsihoz, akkor vegyél egyet, és használd. Majd amikor már nem lehet rajta segíteni, lecseréled.
Az a Samara is szépnek tűnik, szerintem vigyáztak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!