Mennyibe kerül egy KRESZ könyv?
Figyelt kérdés
Ma beszéltem egy ismerősöm ismerősével, aki oktató. Azt mondta, hogy holnap találkozunk és adni fog kresz könyvet, teszt könyvet és valami CD-t. De azt nem mondta, hogy mennyibe kerülnek. Mennyi pénzt vigyek magammal a könyvekre? És most ha odaadja ezeket, akkor nem is lesz tanfolyam vagy mi? Hogyan működik ez? (Mondta azt is, hogy vigyek 2 igazolványképet + orvosi alkalmasságit. A 2 kép mire kell?)2010. jún. 23. 16:58
1/8 anonim válasza:
Azt nem tudom a könyvek mennyibe kerülnek, mer én nem vettem meg. Természetesen lesz tanfolyam, a könyvek csak segítség, a két kép pedig azért kell mert ott lesz ilyen kis könyved amibe írják, hogy hány órán vettél részt vagy vmi ilyesmi :) ezt nem tudom pontosan
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
És olyan lehet, hogy csak kölcsönbe adja a könyvet? Mert nem is mondta, hogy vigyek X Ft-ot...Meg ez is fura, hogy most beszéltem vele először, és már azzal jött, hogy ad majd könyvet meg ilyesmit. A tanfolyamról meg nem is mondott semmit....
2010. jún. 23. 17:03
3/8 anonim válasza:
Előfordulhat, ha jóban vagy vele.. én ismertem az oktatót, és én is kölcsön kaptam.
4/8 anonim válasza:
jaj most olvastam csak végig, hogy most beszéltél vele először... nos akkor nem tudom.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem kölcsönben adja. Nem mondanám azt, hogy jóban vagyok vele, mert most beszéltem vele életemben először :D de nagyon kedves volt. Aki ajánlotta nekem, ő is csak jót tudott róla mondani. És tényleg a telefonban is kedves volt nagyon.
2010. jún. 23. 17:07
6/8 anonim válasza:
A tanfolyam mármint a kresz része ugye 32 órából áll (45 percesek) először végig veszitek az oktatóval az alapvető dolgokat, utána lesznek a műszaki órák, és a végén pedig számítógépen gyakoroltok. Én legalábbis most csinálom/csináltam és így volt:)
7/8 anonim válasza:
Szerintem kölcsönbe adja oda. Nálunk is így volt.
8/8 anonim válasza:
Nálunk úgy volt , h odaadtunk 5000ft kaukciót a könyvekért , és mikor végeztünk a tanfolyammal visszakaptuk a pénzt , ő meg a könyveket.Sztem ez nagyon jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!