Stars7 kérdése:
Jogosítvány eltíltás beváltása hiba pontokra?
Figyelt kérdés
Üdv mindenki! Nem találtam leírást sehol róla hátha tudja valaki. Érvénytelen volt a jogosítványomon az orvosi és pont megállítottak. Párhéttel később be is hívtak de addigra el intéztem hogy rendben legyen a jogosítványom. De közölte velem a hölgy hogy sajnos el leszek tiltva a vezetéstől 3 - 4 hónapra de van egy olyan lehetőség hogy hiba pontokra át írják jogsiba azt mondta hogy 6 - 8 pont lesz rajta. Utána el kezdtem olvasni hogy hogy is van ez de semmit nem találtam erről. Itt kérnék segítséget hogy létezik e ilyen köszönöm.2018. okt. 3. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!