Hidegindítás probléma. Szívató?
Figyelt kérdés
Aprilia scarabeo 50 2t 2006-os. Reggeli indítás a legnehezebb. Semmi nem segít rajta csak az 5 perces indítózás mire beindul. Először is pöccre beindul. Jár 3 mp et és leáll. Nem tudok vele mit csinálni leáll. Ha adok neki kis gázt akkor meg egyből leáll. Majd ha leállt onnantól kezdődik a rengeteg indítózás. Kizárólag gáz nélkül. Gázzal soha nem indul bs hidegen. Ez utalhat akkor szívató bajra. Régebben úgy indítottam hidegen hogy rádúgtam gyújtás nélkül 3-at. Vártam 10 mp et. Majd önindítóval egyből indult. De most ezt sem akarja. Majdnem lemerül az aksi mire beindul. Ha beindul akkor kissé alapjárat feletti fordulaton jár kb 2 percig. Majd utána felpörög mint a barom. Sztenderen forgatja a kereket. Ha leveszem sztenderről akkor elindul. Pörög kb 2 percig. Aztán jár alapjáraton. Innentől kezdve órákig indul egy pöccre. Viszont pl olyant is tud hogy ha nagynehezen beindul reggel. És nem áll le. Én leállítom. Akkor is egyből indul. Hiába full hideg még. Ha már járt 5 másodpercet akkor tána indul pöcre. Volt szerelőnél. Karburátor ki lett takarítva. Szebben megy. De ugyan úgy nem indul. Automata szívatós. Szívató beragadhat esetleg? Ja és ha meleg már a motor akkor is működik a szívató. Mert melegen meg kis gázzal indul csak. Állítólag úgy van kitalálva hogy hidegen melegen szívatót ráhúzza ha gyújtásra teszem. Melegen kis gázt adok hogy kapjon egy kis levegőt azt indul pöccre akkor is.2018. okt. 1. 10:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!