Autórádió beszerelése kb. mennyibe kerül? Esetleg valaki olyan oldalt, ahol leírják pontosan a menetét a abeszerelési fázisnak, mivel a videomegoszton nem olyan érthető?
Figyelt kérdés
2018. szept. 30. 14:36
1/3 anonim válasza:
Attól függ milyen autóba, milyen rádiót.
Egy 1 dines fejegységet egy előkészített autóba gyerekjáték berakni.
2/3 A kérdező kommentje:
MNC autórádióról van szó. Daewwo Lanos-ba kellene.
2018. szept. 30. 19:39
3/3 anonim válasza:
Én nem vagyok szakértő, sem szerelő, bár csináltam már jó párszor ilyet. Én az előlapot levettem a rádiónak (Egy gombbal le lehetett szedni) majd fogtam egy lejárt diákigazolványt, szétvágdostam km 0,5Cm-es hosszú darabokra, majd a két szélére bedugtam a rádiónak, olyankor a 2 fül eltávolodik a lyukból és ki lehet húzni a fém keretet is vedd ki és rakd bele azt, amit az új rádióhoz adnak. Persze nem tudom, milyen az a rádió, én ezek után a kábeleket bedugtam az újba és vissza is dugtam, de volt, amikor az antenna csatlakozója nem volt jó, olyankor jön az autóvillanyossági. Próbálj nézni külföldi videót, de nem muszáj pont ugyan azt a márkájú/típusú autóhoz nézni, mint ami neked van, elég egy korabeliét, és látod, miről is írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!