Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga, már kettő...

Forgalmi vizsga, már kettő volt, egyre jobban félek és elbizonytalanodtam. Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

2 vizsgán vagyok tul, szuper jo oktatom van, kétszer is elnéztem a sebesseg becslés miatt nem adtam meg az elsőbbséget, azt hittem betudok kanyarodni. De nem mert sokaig manővereztem, nem

Voltam elég határozott, bátor , pedig ha nem gondolkozok szarakodok annyit simán jo. Na úgyhogy most megint mehetek, de már az önbizalmam a béka feneke alatt, pedig minden vizsgám elsőre meglett, nem is vagyok buta, erre itt szerencsétlenkedem a vezetéssel.. Bennem van, hogy utisten el ne rontsam, màr csak 3

X mehetek. Áh, meg mindenen görcsölök. Mi az istent csináljak, hogy az önbizalmam vissza térjen az úton? Az oktato, sôt a második vizsgabiztos szerint is tudok mindent, jol kezelem az autot, csak az önbizalom és a bátorság hiányzik még. Meg talán néha figyelmetlen vagyok, de azt még meg is oldom koncentrálok. De ez, h egyre félénkebb vagyok. Pedig annyi butább stb embernek van jogsija, komolyan nem értem. De kétségbe vagyok esve. 27 vagyok ès nő :D és be vagyok parázva :D annyira akarom mindig , olyan elszántan ülök be vizsgázni, hogy naa majd most, él elb@om.

2018. szept. 29. 18:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tegnap befizettem a vizsgadíjat,teszek egy harmadik próbát én is.🙂
2018. okt. 12. 07:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én augusztusban elsőre megbuktam, de már akkor nagyon el voltam keseredve, mert kresz és eü is meglett elsőre... Aztán végülis úgy voltam vele, hogy ez nem a világvége, majd másodszorra sikerülni fog... Azt nem mondom, hogy nem gondoltam olyanokat, hogy béna vagyok, meg hogy a szomszéd bugyuta nőnek elsőre meglett nekem meg nem... De ez van... Szerencsére tegnap sikeres vizsgát tettem.. Nem szabad feladni, ha már ennyi időt meg pénzt belefektet az ember, akkor a legvégén sem szabad feladni. 26/L
2018. okt. 12. 08:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó,gratulálok neked!🙂Az én első bukásom is augusztusban volt,az nem bántott,de a 2 héttel ezelőtti második nagyon.A kresz és elsősegély nekem is elsőre meglett,talán ezért is fáj még pluszba annyira,hogy a forgalmi meg nem akar össze jönni.😕De én lennék a legboldogabb ha novemberbe a harmadik már sikerülne,mert imádok vezetni.🙂
2018. okt. 12. 09:47
 14/19 A kérdező kommentje:
Grtulálok én is. Neked pedig, aok sikert a harmadikhoz. Én 29-én vizsgázom 🤞. Nagyon remélem sikerül. Szedjük össze mgunkat. :D Lazábban és határozttabban szeretnék neki futni most . :)
2018. okt. 13. 00:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Köszi és neked is sok sikert a harmadikhoz!Engem ma reggel hivott az oktatom,hogy november 14-én lesz a harmadik vizsgám,remélem ezt nem fogom túl izgulni.🙂😉
2018. okt. 16. 11:15
 16/19 A kérdező kommentje:
Mindent bele, amugy nekem kezd az a gyanum lenni, h ez a pènzrôl szol. Ès barmibe bele kötnek, szoval nagyon remèlem elèg a lassan 300.000 , amit ebbe beleöltem, mert mar unom a vizsgàzgatàst. De persze elvileg ügyes leszek azert :D mindjàrt holnap 😬😬🤞💪
2018. okt. 28. 15:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Szorítok neked holnap!Nekem van még 17 napom,de azért izgulok,hogy sikerül vagy sem.8 nap múlva kezdek járni vezetni pár órát,akkorra már 6 hét kimarad,így vizsga előtt mindenképp akarok még pár órát vezetni.Annyira szeretnék már túl lenni ezen az egészen,mégegyszer nem kezdenék bele.Egy kalappal holnapra!😉😉
2018. okt. 28. 16:20
 18/19 A kérdező kommentje:
Kösziiiii :D Nekem is kimaradt egy honap most vezettem folyamatosan meg hètfön vizsga elött :) majd írok
2018. okt. 28. 16:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Túl vagy rajta?Eszembe jutottál többször is ma.😉
2018. okt. 29. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!