Forgalmi vizsga, már kettő volt, egyre jobban félek és elbizonytalanodtam. Mit tegyek? Többi lent.
2 vizsgán vagyok tul, szuper jo oktatom van, kétszer is elnéztem a sebesseg becslés miatt nem adtam meg az elsőbbséget, azt hittem betudok kanyarodni. De nem mert sokaig manővereztem, nem
Voltam elég határozott, bátor , pedig ha nem gondolkozok szarakodok annyit simán jo. Na úgyhogy most megint mehetek, de már az önbizalmam a béka feneke alatt, pedig minden vizsgám elsőre meglett, nem is vagyok buta, erre itt szerencsétlenkedem a vezetéssel.. Bennem van, hogy utisten el ne rontsam, màr csak 3
X mehetek. Áh, meg mindenen görcsölök. Mi az istent csináljak, hogy az önbizalmam vissza térjen az úton? Az oktato, sôt a második vizsgabiztos szerint is tudok mindent, jol kezelem az autot, csak az önbizalom és a bátorság hiányzik még. Meg talán néha figyelmetlen vagyok, de azt még meg is oldom koncentrálok. De ez, h egyre félénkebb vagyok. Pedig annyi butább stb embernek van jogsija, komolyan nem értem. De kétségbe vagyok esve. 27 vagyok ès nő :D és be vagyok parázva :D annyira akarom mindig , olyan elszántan ülök be vizsgázni, hogy naa majd most, él elb@om.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!