Milyen autót ajánlotok 16-17 millió forintig? Szempontok lentebb.
Szempontok:
- Bírjon megfelelő karbantartással 20 évet / 800 ezer km-t kb.
- Legyen megbízható (elektronikai, mechanikai szempontból).
- Legyen családbarát: tágas, biztonságos.
- Legyen praktikus kialakítású mind belül, mind kívül.
- Lehetőleg legyen alacsony a károsanyag kibocsátású, még a konkurenciához képest is.
- Nem kell 600 LE, de azért kényelmesen tudjak előzni megpakolva, szerpentinen felfele is.
- Legyen jól felszerelt (elektronika + extrák).
- Nagytestű kutya kényelmesen elférjen, esetleg valami biztonsági funkciónak is nagyon örülnék, ami baleset esetén megvédi.
- Lehetőleg ne legyen benne felesleges elektronika (csomagtartót még be tudom csukni egyedül :))
- Esetleg legyen alkalmas alkalmi földútra.
Eléggé laikus vagyok, szeretek vezetni, sokat szoktam vezetni, de nem annyira értek a gépészeti és egyéb ilyen részeihez. Egyik barátom a Mercedesek közül ajánlotta az E-osztály T-modelljét. Erről esetleg valami hozzáértő véleménye? Utánaolvastam, nekem szimpatikus, csak aggódok, hogy a végösszeg több lenne, mint a keretem.
Milyen egyéb márkát, modellt tudnátok ajánlani a szempontok alapján?
Nem lényeg, hogy német legyen, nincs márkapreferenciám. Lehet tudtok olyat mondani, ami alapból eszembe sem jutna.
Köszi, hogy elolvastad, szép estét.
Vannak hülyék akiknek perverziójuk a lepontozás!Ez van nem tudunk mit tenni.
Én most mindekit felpontoztam!
A GYIK-on a pontozásban ne nagyon keress logikát.
Az értelmesek lepontozzák a hülyéket, a hülyék meg lepontoznak mindenkit, aki nem azt írja szóról szóra amit ők elképzelnek. Ennek eredménye, hogy mindig mindenki le van pontozva :)
Mivel ugy szol a szabalyzat ha szerinte nem hasznos a hozzaszolas akkor lepontozhato.
Ez alapjan barmelyik lepontozhato, tekintve ha valaki nem akar 17m ft ert autot venni szamara az egesz topic haszontalan igy mehet a minusz.
Konkrét típust nem tudok mondani de mindenképp valami használt legyen (pár éves) főleg ha prémium márkàt akarsz.
Pl:
BMW oldalán néztem használtakat, 3 éves 750d fullextra 100ezer kilométerrel, 13 millió:D, újonnan ugyan ez 50.
(oké ez extrém példa , de a többinél is hasonló a helyzet)
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Végül Skoda Superb Combit fogunk venni. A szalonban lévő szakember ajánlására végül megvárjuk a 2019-es modellt, kapott egy faceliftet illetve érdekelne az új hibrid verzió is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!