"Gyári" 50ccm motor tuningolása? Elképzelés lent!
Van egy Yamaha DT50R motorom 2007 es. 12400 km van benne és tűgörgő hangját véltem és vélték hangosodni motoros ismerőseim. Amúgy is szerettem volna rá nagyobb hengert szóval eljött az ideje.
Elképzelés:
Henger: [link]
Naraku Performance Sport 70ccm-es öntöttvas hengerszett (Minarelli AM)
Hengerfej: [link]
Naraku Performance Racing hengerfej (70cc - Minarelli AM)
Karburátor: [link]
Dellorto PHBG 21 DS karburátor
Végén pedig úgy döntöttem hogy a külön olajozás ki lesz kötve. Ahhoz veszek egy záró tömítést.
A motoron található egy Leo Vince Hand Made kipufogó.
Ez a konfiguráció jó lesz? Mi a véleményetek a naraku hengerszettről? Hányas főfúvóka kell kb a karburátorba majd? Kezdő vagyok, szóval mindent meghallgatok. Szerelővel lesz csináltatva, előtte a főtengelyt megnézi, újra lesz csapágyaztatva és szimering csere is lesz.
Válaszokat előre is köszönöm!
AM kategóriás jogosítványom van így ez nem opció nálam.
Köszönöm azért a válaszod!
Nem, nem így történt. Ismerősömnek annyival másabb a motorja, hogy van egy alsó elvezetésű rezója. Így gondoltam összerakom majdnem ugyan azt és hasonlóan fog menni. Volt szerencsém kipróbalni az övét és állat gép. Nem sértődöm meg , de ha nem így gondolod akkor tanácsot elfogadok, hogy te hogyan is gondolnád.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!