Az autószalonok hogy mosatják a szalonban álló autókat?
Azért azok is porosodnak, megtapizzák őket az érdeklődök, stb. De többnyire az ilyen helyeken elég macerás lenne mindig ki-be állni azokkal az autókkal. "Csak úgy" letörölgetni meg nem igazán lehet a karcok miatt, picit fura lenne egy karcos kiállított modell.
Szóval hogy?
egyszer lemossák alaposan utána a szalonban már nem igen porosodik jelentősen.
mindben van légkondi és szűrt levegő van bent.
szőnyeg stb porosodó textilt sem nagyon látni ami gyűjtené vagy termelné a port,szöszt.
úgy hogy elég néha napján áttörölgetni,vagy ha lett rajta új lenyomat azt letörölni.
Köszönöm!
De gondolom azokat az autókat, amiket épp átadnak az új tulajdonosoknak, azért elviszik mosatni? Már ahol nincs "helyben" mosó, persze.
Egy lakást hogy tartasz tisztán?
A szalonban műtrágyként kiállított autót is hasonlóan
"De gondolom azokat az autókat, amiket épp átadnak az új tulajdonosoknak, azért elviszik mosatni?"
Igen, átadás előtt lemossák őket. + belül is kitakarítják. Az én autóm pl február elején érkezett a szalonba. Minden nap a szalon előtt megyek el munkába, így rögtö feltűnt hogy ott áll az udvaron az enyém, mert eléggé egyedi felszereltség. Be is mentem, rákérdeztem, hogy tényleg az enyémet láttam-e. Az volt. Rögtön hozták a kulcsát, megmutatták belülről is. A gyári szövet szőnyeg tiszta dzsuva, sár volt. Gondolom a tréleres nem törölt külön lábat, mielőtt lepakolta a kocsit az udvarra. De rögtön mondták, hogy ne ijedjek meg, átadásra kívül-belül kitakarítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!