Első autónak drágábbat, vagy olcsót?
Figyelt kérdés
Első autómat tervezem vásárolni, kinéztem kettő darab autótípust, az az Opel Astra H és az Opel Astra G. Egy olyan személy, ki nem annyira nézi át a dolgot, ugye kell sok mindent költeni. Ezek a kötelezőbiztosítás, átíratás, súlyadó, teljesítményadó, mindjárt itt a tél, lemez/alufelni (évszaktól függően) és persze a gumi és még ha van valami hiba azt persze javítani. Én úgy állok a dologhoz, hogy egyszer egy jót. H Astra mindennel együtt 1.200.000Ft-ra jött ki (számítás) G Astra pedig 815.000Ft-ra jött ki (szintén számítás). Az a baj, hogy én ha egy G Astrát vennék, 2-3 évnél tovább nem igen tartanám meg, nem p*csmérés ez számomra, csak szeretnék egy komfortos, modernebb autót, aminek dizájnja nem elavult/régies, persze ezeket az autókat/autósokat nem nézem le. És ha eladnám a G Astrát, buknék nem kis összeget, mivel akkor sok mindent megvettem, ami nem nagyon dobna az eladási áron, így nem igen lenne pénzem másik autóra. Kicsit tartok, hogyan megy majd a vezetés, ez is benne van az okok között, amiért a kérdést írom ki. Ne adj Isten, meghúzom az autót. Ugyan úgy a G Astrát is és a H Astrát is kijavíttatnám, így szerintem mindegy, milyen az autó, így is úgy is meg lenne csinálva. Szerintetek hogyan döntsek? Egyelőre az "olcsóbb" és később jobbat? Kicsit tartok a dologtól, az autók után alaposan utána jártam, nagyjából tisztában vagyok a típushibákkal, és az autók közti "különbségekkel". A válaszokat pedig előre is köszönöm.2018. szept. 26. 16:34
11/14 anonim válasza:
Ha amúgy jó állapotban van és a felszereltsége sem alap, akkor egész jó áron jutottál hozzá. Az a legkavesebb, hogy kopóalkatrészeket kell rajta cserélni! Legalább tudod hogy ezek az alkatrészek újak és jó darabig nem kell hozzányúlni.
12/14 A kérdező kommentje:
A hidrotőkéknek van hangjuk, azt cserélni kell majd, fékre is ráfér, de egyébként szép, meg egyben van, ami igazán meglepett, hogy új autó illata van. Felszereltsége is jó, több extra van, ami nem alap Enjoy felszereltség, mint a 10 légzsák. Én eddig a H astrával meg vagyok elégedve, kényelmes, komfortos, modern is viszonylag, és 6,5-el elmegy, úgy is, hogy nem a legszebb a váltásom és nem épp könnyű a lábam.
2018. szept. 28. 20:35
13/14 anonim válasza:
10 légzsák? 6 volt a maximum, amivel gyártották...
14/14 A kérdező kommentje:
Volt 8 és 10 légzsákos is, használtautón is lehet nézni...
2018. szept. 30. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!