Ha megvan minden infó akkor most milyen méretű hengerfej tömítést kell beszereznem? (AM6)
Adott egy (sajnos) "névtelen" FDF 80 ccm hengerem (AM6-nál ugyebár a henger átmérője ekkor 49mm)
Eddig oké.
Az AM6-ra készült hengereknél 2 fajta van,az ún. "macifüles",és az "o" gyűrűs,ez is oké.
Nekem ehhez a "macifüles" fog szükségeltetni,de a kérdésem mégis az hogy most milyen értéket nézzek a hengerfej tömítésnél? macifüles az addig szép és jó,de méretben vannak különbségek? esetleg az összes hengernek a hengerfejébe a "macifül"-nek fix az átmérője?
Amit eddig találtam az mind DR (vagy valami nevesebb) hengerhez való ami "O" gyűrűs,van ahol átmérőjét írják van hogy sokszor CCM-hez adják meg,de én mégsem találtam sehol az enyémhez passzolót ami macifüles és 80 ccm-hez rendeltetik.Valaki legyen szíves tájékoztasson hogy akkor ez hogy s mint működik mert sehol nem láttam ezt a témát felboncolva de én már bele zavarodtam és nem látom az összefüggést a méretezések között.
Ha valakinek ez segít a macifülnek egy 49mm-t átmérőjű kört kell körül ölelni.
A külső tömítésem az már van mivel sikeresen rendeltem egy "o"gyűrűs szettet a sürgetésbe és az stimmel a 80ccm hengerhez..
Ertem de megis milyen anyagbol tudnam en is megcsinalni a tomitest ha esetleg arra kerulne szo?
Elvegre ez csak egy flancos gumigyuru fulekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!