Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alábbi esetben hogyan...

Az alábbi esetben hogyan működik a KGFB lemondás-megkötés?

Figyelt kérdés

Vásárolnék egy személygépjárművet, és a nevemen lévőt eladnám.

A régi autómon lévő biztosítást ilyenkor fel kell mondanom , vagy az alapból semmissé válik , amikor bejelentem az eladás tényét ?

Majd ezt követően köthetem meg az új gk.-ra a biztosítást netrisken keresztül ?

Ismerősöm mondta , hogy a régi autóm adás-vételi szerződésével a “biztosítási irodában” átírják a másik autóra a biztosítást ?

2018. szept. 25. 17:25
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Megvettem a második autóm,még ott kapásból a neten megkötöttem rá a biztosítást. Rá 1 hónapra adtam el az első autóm, írtam egy levelet,hogy érdekmúlás miatt felmondom és csatoltam az adásvételi másolatát. Kikértem/kaptam a bónusz igazolás azt elküldtem a biztosítónak amit a második autómnál volt és újra kalkulálták majd kevesebbet kell fizetnem. ennyi

Tehát eladod az autód érdekmúlásra hivatkozva adásvételi másolattal fel kell mondanod a biztosítást (email,fax,levél,személyesen)

2018. szept. 25. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!