Kr1ssz kérdése:
Simson gyújtótekercset dörzsöli a lendkerék, ennek mi a következménye és mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
A régi tekercs kábele tőből eltört ezért raktam bele egy másik gyújtótekercset hibátlan kábellel, erős szikrát ad. Mentem egy kört de a tekercs szigetelését dörzsöli a lendkerék és kilátszik egy szál a szigetelés alól, már nem is akar beindulni csak röffen néha.2018. szept. 22. 10:58
1/2 A kérdező kommentje:
A gumis szigetelésű tekercs rögzítő csavarának menetén nincs perem, a másik fajta tekercsen viszont van és kitart az alap lapból 2mm -rre, ezért ér hozzá a lendkerék, nem fekszik be a perem miatt a helyére mint a gumis. Vagy megfúrni az alaplapot hogy perem befeküdjön vagy venni kell gumis tekercset.
2018. szept. 23. 10:14
2/2 anonim válasza:
Nehogy megfurkáld az alaplapot! Inkább vegyél egy rendes tekercset. A leírásod alapján ez egy utángyártott méretpontatlan vacak, vagy egy szebb napokat látott, de sz...rá használt bontott. Ja, meg a "másik fajta tekercs" - vagyis nem típusazonost raktál bele? Mindenesetre én nem cseszetném szét a lendkereket... Az a 2mm túllógás már sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!