Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi érhet az autóm?

Mennyi érhet az autóm?

Figyelt kérdés

Sziasztok , segítséget szeretnék kérni , nem szeretném sem alul sem túl becsülni az autóm értékét, mivel nagyon szeretem. de hamarosan új autóm lesz igy hát eladom hamarosan.

Opel Astra F 1.4 8v

1996.12-hó

X14NZ Motor 60LE

Fogyasztás :

Városon belül 7-8 L / 100km

Városon Kívül 5-6 L / 100km

( De lábtól is nagyon függ )

Az autón 2020.09.03-ig van műszaki

Felszereltség :

4x35w usb-s távirányítós rádió

jó hangszórók

Centrál zár

Távirányítós Központi Zár

Led belsővilágítás

Led Műszerfal

Fordulatszám mérős Óra

Dönthető Ülések

és sok apró egyéb dolog

Az autó kb 7 hónapja van tulajdonomban,

Nagyon vigyázok rá, gyakran takarítom kb 2-3 naponta

nagyon szépen indul 1 kulcs fordításra mindig !

futóműve stabil , a gumik jók rajta

esztétikai hiba van rajta egy két karc, illetve egy 200-ft nagyságú horpadás elől, az alja teljesen rozsda mentes,

a küszöbön van egy pici kb 5db apró pötty, a fűtése mint egy kazán, a fogyasztása kedvező, az ülések nincsenek kiülve, kényelmes és új huzatok vannak rajta, nagy becsben tartom mivel ez az első megbízható autóm,

( az előző Volkswagen-em szörnyű volt )

Tudom hogy nem egy korszerű értékes autó

de érdekelne ki mennyit mondana rá ?

1 hónapja új középső kipufogó dob, illetve új vízhűtő.

3 hónapja Olajcsere Szűrővel együtt,

illetve Levegő és pollenszűrő csere

5 hónapja Gyertyák cserélve , illetve alapjárati motor

és üzemanyag pumpa és szelepfedél tömítés.

6 hónapja Olajcsere Szűrővel együtt,

ékszíj illetve Főtengely szimering.

7 hónapja vezérlés görgőkkel és vízpumpával együtt,

illetve gyujtás elosztó csere

Nagyjából ennyi képeket linkelek hozzászólásban.

köszi hogy elolvastad, további szép napot.

2018. szept. 21. 20:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A Nissan Primeram szeretném eladni. 4 légzsák, működő klíma, szinte fullos, 2000 es évjárat,majdnem friss műszaki, 1.6 ös láncos motor, 7 literes fogyasztás . Ha 250 ezret kapnék érte, össze tenném a két kezem. Ezt is viszonyítás képpen írtam.
2018. szept. 22. 00:03
 12/19 anonim ***** válasza:

Annyi hülye van itt h nem igaz..

A ledesítés jól néz ki de ez szubjektív nem biztos h mindenkinek tetszik ez nem extra, nem emeli az árat. 200-300 között szerintem.

2018. szept. 22. 08:05
 13/19 anonim ***** válasza:
#10 egy régi swift meg ez az astra ugyanaz a kategória. Volt swiftem (1,6 manager) servos, abs, klimas ennél felszereltebb. Viszonyításképpen..
2018. szept. 22. 08:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Tehát összegezve:

22 éves, teljesen fapados F Astra gagyituninggal. Szerintem örülhetsz, ha a 200 ezret megkapod érte.

Te mennyiért vetted fél éve?

2018. szept. 22. 08:20
 15/19 anonim ***** válasza:

Az ilyen utólagos ledezések, meg típusidegen tuninglámpa és hasonlók az én szememben inkább rontják az értékét. Ha full gyári lenne, azt szívesebben venném.

Közel 300.000km az ami miatt nem szívesen fogják megvenni. Öreg autó, negyed százados technikával... nem fognak kapkodni érte. Ezek szerint te is hamar ráuntál.

A viszonylag jó, korróziótól mentes állapot jó pont, de ez inkább az eladhatóságát és nem az árát növeli.

Én amondó vagyok ha 250-300 körül elviszi valaki, akkor már nagyon jól jártál. Ha nem mutatkozik erre hajlandóság, később még mindig mehetsz lejjebb az árral.

2018. szept. 22. 08:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Én is 200-300-ezret mondok. Ha 250ért el tudod adni az reális.
2018. szept. 22. 09:29
 17/19 anonim ***** válasza:
56%
200000-300000?úr isten, ti nagyon nem vagytok tisztában az árakkal.
2018. szept. 22. 09:46
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket mindenkinek, ráér eladnom így hát megvátom a megfelelő vevőt
2018. szept. 22. 09:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem 200e az reális. De jó leírást adtál hozzá, ezeket majd így a hirdetésbe is írd le, megnyerő tud lenni. A tuninggal annyi, hogy sokaknak nem tetszik és azok ugye nem veszik meg. Kisebb a réteg akinek tetszik, mint akinek nem.
2018. szept. 22. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!