Beszámnák az autómat a kereskedésben? Mennyit érhet az autóm?
Van egy 2006-s 2-es octavia tdi-m, 105 lovas dízel, valós 320 ezer km-el, és beszámoltatnám egy 4m-s BMW-be, és kb 2m-t szeretném ha beszámitási árnak ajánana, szerintetek ez reális, ha ennyit kérek a kereskedőtől érte?
És még 2m-t fizetnék kp-be a BMW-re
Szerintem 1,3 körül fogja beszámmíttatni. Érdemesebb magad eladnod az autót picit olcsóbban, mint bevinni kereskedésbe.
Nekem volt egy 2009-es Zafirám, szalonban vettem, első tulaj voltam, valós 120.000-rel, csak Opel szervízben szervízeltem, hibátlan, törés, sőt még koppanásmentes is volt a kasztni!
Amikor eladtam, extrákat és állapotot, kilómétert nem is néztem hahun, de 1,9-3,5 ig voltak fent. Amikor vettem az újat nem akartam foglalkozni az eladással, mert cég vette mindkettőt úgyis, de 1,3-ért számolták be azt az autót, ami az eladási lista élén kellett volna, hogy álljon.
A főnököm erőszakoskodott a szalonban, hogy legalább 1,5 öt adjanak érte, de 30 perces küzdelem után is, maradt az 1,3+ajándék téligumi alufelnin.
Egy nepper próbál még többet lehúzni szerintem, bár érhet meglepetés.
Lehet, hogy a 4 millás bmw-t 3 ért vettem vagy kevesebbért, és azt mondja ad az autódért 2-t, mert eladja 2 felett picivel, de legalább a bmw-ből kiveszi az 1 milláját.
Kb így megy ez. Vétel előtt jól nézesd át! Bmw márkaszervíz 25.000ft-ért csinál teljes állapotfelmérést, pont mára van időpontom, ezért tudom.
3;
Én annyiért biztos nem adtam volna el, szerintem azt várta, hogy azt mondjátok, hogy jó, akkor köszönitek szépen, felákltok elindultk kifelé magabiztsan, és biztos utánnatok szólt volna, hogy jó megadja az 1,5-t de szerintem még többet is.
De elég lett volna megmondani, hogy annyiért nem adod oda, akkor nincs üzlet! Bele mentek volna ez szinte biztos
Ez rabás 2009-es leinformálható autóért 1,2m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!