Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért pörgött fel az autóm...

Miért pörgött fel az autóm motorja?

Figyelt kérdés
Adott egy 2006-os Ford Mondeo Ghia TDCi 2.0 131 lovas kocsi. Az mitől lehetett, h le akartam állítani a kocsit, elfordítom a kulcsot és erre felpörgött a motor, majd kiköpött egy nagy fekete felhőt és leállt? A diagnosztika szerint semmi baja. Turbo 2 hónapja megcsináltatva, tegnap lett kicserélve a kettőstömegű kuplunggal. Az eset óta kb. 10x indítottam újra és állítottam le, de nem csinálta. A szerelőm passzolja. Mondta, h néha kinyírja magát így a dízel, de akkor szarrá pörög. Ez csak felpörgött, hányt egy nagy kormot és csá. Mindezt akkor amikor elfordítottam a kulcsot, h leállítom. Ja és üresben állt a kocsi.

2018. szept. 20. 19:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!