Megáll a benzinmotoros kerékpár motorja, ha túlmelegszik?
Figyelt kérdés
Típusa: Ztech ZT-35.
Hazafelé tartottam a boltból 35 fokos melegben,és elhagytam az kerékpáros aluljárót.
Aluljárót elhagyva,fogta magát és megállt a blokk.
Kísérleteztem újraindítani,de nem indult be.
Hozzáértem a lábammal és forró volt,de nem füstölt.
Vártam vele egy 30 percet,hogy lehűljön.
Indítottam és elindult.Tényleg hajlamos erre a motor,hogy megáll ha túlmelegszik?
2018. aug. 5. 18:09
1/3 anonim válasza:
Ha a motor melegszik túl akkor beáll, ha kihűlt sem indul. Szerintem túl sok benyát kajolt be.
2/3 anonim válasza:
Koránt sem biztos hogy túl volt melegedve. Úgy értem nem biztos hogy az üzemi hőmérséklete túllépte az az értéket amivel a gyártó számolt a motor tervezésénél. Inkább valami elektromos gubanc lehet a ludas, gondolok itt pl a gyújtótrafó hibájára ami bizonyos hőmérséklet felett jelentkezik csak. Ez nem olyan ritka dolog.
3/3 anonim válasza:
A motor besülhet , szerencséd van, javaslok egy gyertyapipa cserét .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!