Tegnap leégettem a kuplungot. Csúsztatáskor egy ponton berázza a kasznit. Nagy baj lehet?
Otthon egyesben hirtelen kuplungoltam nagy gázzal és ahigy elforgot, kéziféket húztam. (Csíkot akartam húzni. Tudom,hülye voltam, mindegy)
Égett ferrodol szag van a motortérben, de füst nem volt. A kuplunk kiemel, nem csúszik meg. Viszont váltáskor amikor már majdnem teljesen fog a tárcsa akkor egy pillanatra megrázza a kaszni (mint ha 4-esben akarnál hússzal menni) alsó csúsztatási ponton semmi hiba, csak mielött felengedem teljesen a pedált akkor jelentkezik. A felüvegesedett felület miatt lehet, vagy tört egy rugó?
nem, kicsit megégett, de helyrekopik, főleg, ha nem égetsz gumit..
pár napi használat, és helyrejön.
3# miért ijesztgeted félhülyeségekkel?
Szimplán megcsúsztatta a qplungot. Kicsit odakozmált.
Valtotarto baknal remeg a váltó is.
Motortarto meg bizonyos fordulatszám tartományban.
Te nagyonhülye #5, ha már nem értesz az autókhoz, legalább ne ugatnál bele...
Nem mindegy, hogy motor, vagy váltótartó? Egy egész a kettő, és legalább 3 ponton van rögzítve.
És ha valamelyik kiszakad, amik "eldobott" kuplungok után szoktak megjelenni, akkor van ez a tünet.
Ha megég a ferrodol, utána legfeljebb csúszni fog egy kicsit, de biztos nem fog rángatni.
Az elhelyezkedés egyáltalán nem mindegy.
De gondolom erre a magas IQ szinted nem gondol. 😁
Ki nem látott életébe autót?🤔
En jegen csinaltam ilyet, csak pont ott nem volt jeg :)). Vartam meg 60 ezer km-t nem kopott helyre, kuplung csere kellett. Neha indulaskor beremegett.
Most jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!